Home

Nieuwe producten

Openingstijden:

Wij zijn iedere zaterdag open van 11.00 tot 15.00 uur. Kunt u dan niet? dan kunt u op dinsdag t/m vrijdag op afspraak langskomen.

06-26400185 Carola van Vliet

 

Wintersfeerdagen vrijdag 6 december van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 7 december van 10.00 tot 16.00 uur!

Kom gezellig langs om de kerstsfeer te proeven. Ons huis is dan helemaal in de kerstsfeer. Ook buiten hebben wij een haardvuurtje en uiteraard warme chocolademelk en gluhwein. Komt u zaterdag tussen de middag? dan kunt u een heerlijk kopje erwtensoep eten. Uiteraard hebben wij dan nieuwe mooi accessoires en kerstartikelen. Ook hebben wij die dag het groenwerk van VOC2012. Hiermee maakt u uw huis helemaal af in kerstsfeer. Hoop u dan te ontmoeten!

.

 

 

MEDIA

Wij zijn gevraagd door Rtl woonmagazine om onze landelijke maar vooral sobere stijl onder de aandacht te brengen. Wij zijn super trots daarop! Het filmpje is echt heel leuk geworden en wij hebben de stijl goed kunnen laten zien. Want deze stijl verdient echt wel meer aandacht! Kijk in de balk onder Media en zie een verkorte versie van de uitzending van 7 oktober 18.06 uur.

Welkom in de webshop van Landelijk en Sober Wonen.

U kunt bij ons terecht voor mooie, unieke, doorleefde meubelen en woonaccessoires en verf van Carte Colori en Mia Colore die passen in een landelijke en sobere inrichting. Onze passie voor wonen willen wij graag met jullie delen. Kijk gerust eens in onze webshop. Heeft u vragen of wilt u het artikel in het echt zien? Neem dan contact op voor een afspraak te maken om onze showroom te komen bekijken. In de showroom is er een PINAUTOMAAT AANWEZIG.

Bestellen voor de Belgische bezoekers:

U kunt bestellen op onze site en betalen met Bancontact Mister Cash. Ik verstuur het pakket met DPD en wordt bij u thuis bezorgd. Houdt wel rekening dat het pakket niet langer dan 70 cm mag zijn en niet zwaarder dan 15 kg mag zijn.