Home

Nieuwe producten

As ZATERDAG 21 mei hebben wij open dag van 10.00 tot 16.00 uur. Die dag krijg je 10% korting op alle accessoires. Heel de dag schenken wij koffie en thee met wat lekkers. Voor de lunch zorgen wij. Zien wij je zaterdag? We maken er een leuke en gezelliga dag van.

 

Welkom in de webshop van Landelijk en Sober Wonen.

U kunt bij ons terecht voor mooie, unieke, doorleefde meubelen van oa Aura Peeperkorn en woonaccessoires en verf van Carte Colori en Mia Colore die passen in een landelijke en sobere inrichting. Onze passie voor wonen willen wij graag met jullie delen. Kijk gerust eens in onze webshop. Heeft u vragen of wilt u het artikel in het echt zien? Neem dan contact op voor een afspraak te maken om onze showroom te komen bekijken.  Op zaterdag kunt u vrij  inlopen van 11.00 tot 15.00 uur. In de showroom is er een PINAUTOMAAT AANWEZIG.

Bestellen voor de Belgische bezoekers:

U kunt bestellen op onze site en betalen met Bancontact Mister Cash. Ik verstuur het pakket met DPD of Post NL en wordt bij u thuis bezorgd. Houdt wel rekening dat het pakket niet langer dan 70 cm mag zijn en niet zwaarder dan 15 kg mag zijn.