Verzendkosten

Betreft de verzendkosten en transportkosten:

  • Wij berekenen u de verzendkosten van Post.nl  indien het gewicht (tot 10kg) en omvang (max. 100 x 50 x 50 cm) aan de hiervoor geldende normen voldoet. De kosten hiervoor bedragen €6,95. Artikelen vanaf de afmeting 100 x 50 x 50 tot de afmeting 175 x 78 x 58 kunnen ook verzonden worden met Post.nl. De kosten hiervoor bedragen € 12.90
  • Voor transport van grotere- en zwaardere artikelen die niet door Post.nl kunnen worden vervoerd, kunnen wij u de bezorg- of transportkosten op aanvraag kenbaar maken, nadat u via de mail uw postcode en huisnummer aan ons hebt doorgegeven.
  • U kunt de artikelen natuurlijk ook zelf afhalen op afspraak bij onze showroom in Moordrecht.
  • Wij verzenden bijna iedere dag pakketten. Wij streven ernaar dat u binnen 3 dagen uw bestelling in huis heeft met uitzondering van het weekend en feestdagen.

Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van eigen vervoer of van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute indeelt. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

Voor Belgie gelden andere verzendkosten. Neem contact op met ons voor de eventuele kosten. Helaas is het ook niet mogelijk voor de Belgische klanten om af te rekenen in de webwinkel. Wilt u een bestelling plaatsen dan kunt u dit per email aan ons doorgeven.